HORTA SOMS

QUALITAT | PROXIMITAT | TERRITORI

Cultiu de fesols a Malgrat de Mar

Perquè els nostres productes estan collits en el seu punt just de maduració.

Som molt conscients que les demandes dels consumidors evolucionen amb el temps i que cada vegada hi ha més interès en productes saludables, frescos, de proximitat i amb la màxima seguretat alimentària. I en aquests aspectes és on Horta Soms podem ser molt competitius i oferir productes de més qualitat i on amb la proximitat entre productor i consumidor es guanya en frescor i gust. Perquè els nostres productes estan collits en el seu punt just de maduració.

Tenim la ferma convicció ideològica que aquest és el camí a seguir i és per això que estem molt orgullosos del que fem, ajudant alhora a contribuir decisivament a preservar el medi ambient tot donant vida a aquest espai natural que conforma el Delta de la Tordera.

A Horta Soms també som molt conscients que sense un bon equip humà no seríem res i és per això que, tot i l'estacionalitat productiva que ens condiciona el clima, tenim una plantilla molt fixe i sempre procurem contractar les mateixes persones, vingudes d'arreu i amb una gran capacitat de treball i d'implicació a l'empresa.